top of page

Een muzikale potpourri

(uitverkocht, volgend concert 23 oktober 2021!)

Zaterdag 18 september 2021

Aanvang 20.00 (reserveren verplicht wegens corona)

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14, Amsterdam

Toegang gratis (cash donaties welkom), borrel na afloop

willem oude foto.JPG

Kom luisteren naar de professionele musici van de Marathonbuurt en Bertelmanpleinbuurt! Onze lokale musici, die op podia door heel Nederland en over de hele wereld optreden, verheugen zich er enorm op om gezellig thuis te mogen spelen voor hun buurtgenoten. Elk concert zet een of meerdere buurtmuzikanten in het zonnetje, samen met hun ensemble. Het eerste concert vindt plaats op zaterdag, 18 september om 20u in de Willem de Zwijgerkerk (Olympiaweg 14). Dit feestelijke openingsconcert wordt een muzikale potpourri, met zowel instrumentale klassieke muziek als pop en Braziliaanse muziek.

 

Het concert is gratis toegankelijk (hoewel een donatie altijd mag!), duurt ongeveer een uur zonder pauze en wordt gevolgd door een borrel, waarbij muziekliefhebbers de musici en elkaar beter kunnen leren kennen. Hoewel het een buurtconcert is, zijn natuurlijk muziekliefhebbers van buiten de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt ook van harte welkom! Dit concert wordt mogelijk gemaakt door het buurtbudget, een initiatief van de gemeente Amsterdam, en wordt georganiseerd door bewoners van de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt.

Dit concert is uitverkocht, het volgende concert vindt plaats op 23 oktober 2021. voor vragen kunt u mailen naar Ian de Jong, info@buurtconcert.nl. Door de coronamaatregelen zijn we beperkt tot maar 50 reserveringen.

Leonard Besseling_edited.jpg
Ian de Jong_edited.jpg
Eduardo Paredes
Mirjam Simons.JPG
Cajan Witmer.JPG
Takis Gr.JPG
Jeannine Caland_edited.png
Georgia Dias.JPG
Paul medeiros.JPG
Thomas Gerretsen.JPG

Musici:

Mirjam Simons, zang

Geórgia Dias, zang

Ian de Jong, viool en altviool

Eduardo Paredes Crespo, viool

Jeannine Caland, viool

Paul Medeiros, viool

Leonard Besseling, cello

Takis Grammatikopoulos, piano en spinet

Cajan Witmer, piano

Thomas Gerretsen, slagwerk

bottom of page