GEANNULEERD! TOMBAZ

Geannuleerd wegens maatregelen

Informatie over een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk!

TOMBAZ.JPG

Tombaz neemt u mee naar het Istanboel van de jaren dertig. U luistert naar romantische liederen, cabareteske canto's en stukjes operette, verweven met gedichten, sketches en dans. Tombaz blaast nieuw leven in deze oude, soms vergeten muziek. De liederen worden gezongen in de talen van de metropool Istanboel rond het begin van de 20e eeuw: Turks, Grieks, Armeens en Ladino.

Tombaz draagt ontroerende verhalen voor. Ze zingen vrolijke liedjes over vrouwen die sterke drank drinken en operette-arias over ruziënde stelletjes en nietsnutten. Deze voorstelling vol met verrassende momenten, humor en antieke kostuums waant u zich in een ouderwets muzikaal cabaret. Tombaz speelt eigen arrangementen en bestaat uit zes muzikanten. Bij dit concert wordt de Willem de Zwijgerkerk omgebouwd tot een heus muziekcafé, met drankjes en hapjes aan tafel. Pianist Takis Grammatikopolous woont in de Bertelmanpleinbuurt en verheugt zich erop om zijn eigen ensemble aan zijn buurt te mogen presenteren!

Wegens de huidige anderhalve meter-regel kunnen wij voorlopig niet meer dan 75 online reserveringen aannemen en is het concert dus tijdelijk uitverkocht. Toch is het ons streven om iedereen die naar het concert komt een plaats te kunnen bieden, ook mensen zonder reservering. Wij hopen in het geval van versoepelingen het aantal online tickets te kunnen verhogen. Voor vragen kunt u mailen naar info@buurtconcert.nl.

Musici:

Meral Ari, zang
Emirhan Tuga, klarinet
Stijn Schmeddes, viool
Gabriel Barbalau, contrabas
Takis Grammatikopolous, piano
Alper Kekeç, slagwerk