top of page

Geórgia Dias en Boca

Zondag 28 november 2021

Aanvang 14:30 (vervroegd i.v.m. maatregelen)

Two Chefs FoodBar Zuid

Stadionplein 103, Amsterdam

Toegang gratis, eerste drankje gratis

Georgia Dias & Boca 2 .png

Zangeres Geórgia Dias en slagwerker Thomas Gerretsen (Hygiëaplein) brengen u graag opzwepende Braziliaanse muziek op zondag 28 november in Two Chefs FoodBar op het Stadionplein, in een gezellige jazzcafé-setting. Voor de eerste 100 gasten is het eerste drankje gratis. Er is ook de mogelijkheid om voor of na het optreden (tegen betaling) een heerlijke Braziliaanse maaltijd te nuttigen. Neem hiervoor contact op met Two Chefs.

Geórgia Dias, geboren in Brazilië, woont al sinds 1986 in Nederland, toen ze werd uitgenodigd om bij een Braziliaanse jazzband te komen zingen. Haar optreden zal bestaan uit zowel bossa nova, samba en baião als eigen repertoire. Het optreden wordt tevens begeleid door pianist Cajan Witmer en bassist Peter Bjørnhild. Geórgia, Thomas en Cajan maakten ook deel uit van het eerste buurtconcert afgelopen september, 'Een Muzikale Potpourri'.

Wegens de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt uw geldige QR-code te scannen bij aankomst in Two Chefs. Reserveren kan via bovenstaande oranje knop, door te mailen naar info@buurtconcert.nl, of te bellen/appen naar 06 3071 9315. Wij verheugen ons op uw komst!

Georgia Dias & Boca .png

Musici:

Geórgia Dias, zang

Thomas Gerretsen, slagwerk

Cajan Witmer, piano

Peter Bjørnhild, bas

bottom of page